A căzut într-o fântână adâncă de 6 metri

Un bărbat din Pașcani a fost transportat în stare gravă la Iași după ce a căzut de la aproximativ șase metri într-o fântână. Se pare că acesta consumase o cantitate destul de mare de alcool înainte de a avea loc incidentul care putea să se încheie tragic.

A fost transportat de urgență la Spitalul Pașcani, de unde a fost dirijat către Iași. Aici, bărbatul a ajuns cu mai multe răni, necesitând internare pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» a fost transportat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, de la Neurochirurgie. Acesta era policontuzionat, prin cădere de la aproximativ șase metri în fântână. Pacientul prezența traumatism cranio-cerebral, contuzie la umărul stâng, contuzie la cotul stâng, plăgi multiple în regiunea cefalică, epistaxis anterior bilateral și etilism acut. După ce a primit îngrijiri în unitatea medicală, pacientul a fost redirijat la Neurochirurgie. De precizat este faptul că pacientul a fost adus la Iași de la Spitalul Pașcani”, declara medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Comentarii

comentarii