Actriţă britanică Ella Purnell este noua iubită a lui Brad Pitt

Cunoscutul actor american Brad Pitt este din nou îndrăgostit. Iar tânăra actriţă britanică Ella Purnell, în vârstă de 21 de ani, ar fi noua sa iubită, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. Este ceea ce susţine publicaţia In touch, care asigură că Brad Pitt, 53 de ani, are o relaţie cu mult mai tânăra actriţă Ella Purnell, în vârstă de 21 de ani, scrie Agerpres.

Mai surprinzător nu este faptul că pe cei doi îi desparte o diferenţă de vârstă de peste 30 de ani, ci că Ella Purnell seamănă foarte bine cu fosta soţie a lui Pitt, Angelina Jolie. De fapt, în filmul „Maleficent”, Ella Purnell a interpretat-o pe Jolie când era adolescentă.

Revista Intouch precizează că actriţa apreciază foarte mult maturitatea actorului, unul din sex-simbolurile masculine de la de la Hollywood. „Ea este foarte mândră de atenţia pe care i-o acordă Brad”, notează publicaţia americană care susţine că actorul este complet vrăjit de această tânără actriţă, cunoscută din filme precum „Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children” al lui Tim Burton, „Never Let Me Go”, sau „The Legend of Tarzan”, arată Agerpres.

SURSA

Comentarii

comentarii