Alimentele ce ne distrug organismul

images (3)Cunoscutul doctor nutri?ionist , treatment Gheorghe Mencinicopschi ne avertizeaz? din nou  cu privire la  alimentele pe care le consum?m zilnic. De la parizer la banalul popcorn, generic toate ne pot îmboln?vi dac? nu suntem aten?i la ce mânc?m.

Cecet?torul Gheorghe Mencinicopschi a prezentat câteva dintre cele  mai periculoase alimente.

„Dac? avem un aliment procesat din carne, care se cheam? în continuare parizer, dar nu respect? re?eta ?i tehnologia, parizerul când a fost creat ca un aliment dietetic pentru suferinzii de boli cardiovasculare ?i hepatorenale, era f?cut numai din carne mânzat calitatea I, am putea s? spunem c? acest produs nu este s?n?tos. Acela?i lucru se întâmpl? ?i cu acei cremwur?ti”, a declarat Mencinicopschi.

Sorin Minea, pre?edintele Romalimenta, a f?cut o demonstra?ie privind compozi?ia cremwur?tilor.

„Membrana este membran? sintetic?, se vede, nu e membran? natural?, are colorant, place sau nu place. R?mâne un fel de past? în gur?, ca un fel de f?in?”, a precizat Sorin Minea.

Un alt aliment periculos asupra c?ruia speciali?tii  trag un semnal de alarm? este ciocolata cu un con?inut mult prea sc?zut de cacao. Ciocolata ar trebuie s? aib? minimum 40% substan?? uscat? de cacao ?i s? nu aib? înlocuitori de unt de cacao.

„Con?inutul de cacao e foarte sc?zut, sunt gr?simi hidrogenate”, a ad?ugat Gheorghe Mencinicopschi.

Sursa

Comentarii

comentarii