Angajări în străinătate 2018: ANOFM anunţă 100 de locuri de muncă pentru români în Danemarca

ANOFM anunţă 100 de locuri de muncă pentru români în Danemarca, disponibile până la data de 20 februarie 2018, informează vineri Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Românii care vor opta pentru cele 100 de locuri de muncă vor lucra în domeniul agricol, mai exact la recoltat mazăre. Locurile de muncă sunt oferite de firma Greenpeas.

Angajări în străinătate 2018: salariu şi condiţii de muncă în Danemarca

Salariul oferit este de 0,6 euro brut/kg de mazăre recoltată în caserole/lădiţe cu gramaj specific, la care se adaugă 12,5% alocaţie de concediu. Contractul de muncă se va derula în perioada iunie – octombrie 2018, iar programul de lucru este de 30-40 ore, 6 zile pe săptămână.

Angajatorul oferă cazare în rulote, în stil camping, pentru care se vor reţine 8 euro/zi, sumă care va acoperi inclusiv cheltuielile pentru gaz, apă şi electricitate. În camping sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat şi Internet Wireless.

Transportul către Danemarca şi retur va fi suportat de lucrător. Pentru transportul din camping la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contra sumei de 1,5 euro/zi/persoană. Opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport către locul de muncă.

Persoanele interesate de oferta de muncă trebuie să trimită un CV model EUROPASS cu fotografie, în limba română sau engleză, pe adresa de e-mail work@greenpeas.dk.

La selecţie vor avea acces doar persoanele preselectate şi invitate ulterior de consilierii EURES. Termenul limită până când vor putea fi transmise aplicaţii este 20 februarie 2018.

Comentarii

comentarii