Au fost demarate licitațiile pentru modernizarea a 37 de kilometri de drum județean

Lucrările de reabilitare a două drumuri județene au fost scoase la licitație de  Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor.

 

DJ 208F Heci (intersecție DJ 208)- Tătăruși-Iorcani-limită județul Suceava va fi modernizat pe o lungime de 12,5 kilometri. Valoarea estimată a investiției este de 21,5 milioane de lei fără TVA, iar proiectul trebuie terminat în 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Ofertele pot fi depuse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) până la data de 2 august 2018, ora 15.

Totodată, a fost lansată și licitația pentru reabilitarea DJ 281C intersecție DN 28A (Blăgești)-Hărmănești-Todirești-Coasta Măgurii-Cotnari-intersecție DN 28B, pe o lungime de 25 kilometri.

În acest caz, perioada de execuție este de 24 de luni, iar costurile estimate sunt de 38 de milioane lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 iulie 2018, ora 15.

“În total, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, am atras 40 de milioane euro pentru reabilitarea a 93 de kilometri de drum județean. Sperăm să nu existe contestații pentru ca licitațiile să fie finalizate în termenul prevăzut și să începem lucrările în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean.

DJ 208F și DJ 281C vor fi modernizate cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

 

Comentarii

comentarii