Balul Bobicilor la Unirea, în această seară

Se dă startul petrecerilor pentru a fi ales cel ma cel boboc din liceele din Pașcani. În această seară, doritorii sunt așteptați la un super spectacol unde liceeni alături de profesori vor demonstra că Balul Bobocilor de la Unirea va rămâne din nou de povestit. 

Vineri, 13 octombrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani se anunță un super spectacol. Va debuta Balul bobocilor ce în acest an are ca temă muzică din anii tinereții, a profesorilor.

„Ne vedem mâine la bal? Desigur! Să nu spuneți că refuzați invitația la distracție! Începând cu orele 17.00 dăm startul bunei dispoziții și voiei bune, așa, ca la început de weekend! A, nu aveți încă bilet? Nicio problemă! Căutați organizatorii! Știau că veți intra în criză și v-au păstrat și vouă. Va fi un spectacol inedit, rezultatul unei perioade de muncă intensă și dăruire maximă! Veniți în număr cât mai mare! Bobocii ne așteaptă!” spun cei din conducerea școlii.

Prețul unui bilet de acces la eveniment este de 25 lei iar din program nu vor lipsi, muzica, buna dispoziție, probele de prezentare, cunoaștere sau abilități.

Amintim că tema evenimentului din acest an va aduce în atenție muzică și costumații ale anilor ’60 sau ’90 ale artiștilor consacrați ai lumii.

Comentarii

comentarii