Cadrele didactice pensionare au fost premiate de administrația locală

“Domnilor profesori, cu dragoste…” este un eveniment dedicat cadrelor didactice care acum se bucură de anii de pensie. În această seară s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție iar 29 de învățători au primit cu bucurie spectacolul și premiile oferite de administrația locală pășcăneană.

Reprezentanții Casei de Cultură “Mihail Sadoveau”, acolo unde a avut loc evenimentul, au pregătit și o serie de surprize pentru cei prezenți, de unde nu au lipsit – muzica, dansul și fragmente din piese de teatru alături de recitalul artistei Carmen Radulescu.

„Organizăm această activitate și vă aducem recunoștința pentru că o meritați din plin. In numele atâtor generații de copii pe care i-ati format vreau să vă mulțumesc, dragi dascăli. Vă doresc să aveți o viață liniștită, bucurii și gândurile bune să vă insoțească permanent.” a spus primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi.

Doamna viceprimar, Gabriela Nedelcu a transmis celor prezenți: “Sunt onorată și foarte bucuroasă să fiu alături de dumneavostră în această seară. An de an venim și organizăm astfel de evenimente pentru a vă aduce recunoștință, considerația și respectul nostru pentru tot ceea ce ați făcut pentru atâtea generații de copii și comunitatea noastră. Pentru mine această meserie, de dascăl, este una dintre cele mai nobile și înălțătoare. Ce poate fi mai important și mai frumos decat sa croieste destine si să îndrumi pasii copiilor noștri. Vă mulțumim că existați! ”

În această seară au fost premiate următoarele cadre didactice:
1. Apostol Elena
2. Nechitoaia Lina
3. Andrei Elena
4. Stângu Ana
5. Serban Maria
6. Sorodoc Silvia
7. Ardeleanu Rodica
8. Mogâldea Aurelia
9. Constantin Mariana
10. Enea Constantin
11. Luchian Maria
12. Boboc Anicuța
13. Hutuleac Olga
14. Haldan Maria
15. Rusu Elena
16. Ciubotaru Maria
17. Dumbrava Maria
18. Atomei Valentina
19. Rotaru Didina
20. Codreanu Emilia
21. Pantază Angelica
22. Conache Elena
23. Onofrei Ioana
24. Duduman Valentina
25. Bacalu Maria
26. Zaharia Nicolita
27. Andrei Liliana
28. Cartita Cornelia
29. Luca Aurica

Comentarii

comentarii