Camera de Comerţ te învaţă cum să fii un bun anteprenor

O nouă serie de cursuri destinate persoanelor care au o afacere dar şi tinerilor absolvenţi ori şomerilor va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Instituţia continuă dezvoltarea gamei de cursuri profesionale dedicate persoanelor fizice care doresc să se specializeze în unul din cele 14 domenii. Astfel, sunt 11 cursuri autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi trei cursuri care nu au nevoie de autorizaţie.

La prima categorie ieşenii pot alege unul din cursurile: Inspector de resurse umane, Contabilitate primară şi financiară, Manager proiect, Expert achiziţii publice, Competenţe antreprenoriale, Specialist în managementul deşeurilor, etc., iar din a doua categorie, cursurile: Responsabil cu gestiunea deşeurilor, Achiziţii publice – noutăţi legislative şi Management de proiecte. Preţurile pentru cursurile care nu au nevoie de autorizaţia ANC costă 200 de lei, respectiv 250 de lei iar cele autorizate costă între 500 şi 850 de lei, în funcţie de curs.

„Camera de Comerţ oferă posibilitatea urmării de cursuri acreditate, cursanţii obtinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Taxa de curs include formarea profesională, suportul de curs şi fişele de lucru în format electronic, examinarea finală şi certificatul de absolvire. Grupele trebuie să fie formate din minim 10 cursanţi”, au precizat organizatorii.

Pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ există un discount de 15% iar pentru şomeri, studenţi, persoane cu dizabilităţi şi pentru cei care se înscriu împreună cu un prieten ori membru al familiei există un discount de 10%. Ba mai mult, pentru grupurile de minim cinci cursanţi, unul din membri beneficiază de gratuitate.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste cursuri puteţi suna la numărul de telefon 0374.462462, sau puteţi scrie pe e-mailul: scoala@cciasi.ro .

Comentarii

comentarii