Cântăm Contra Hepatitei – Concert Caritabil Nick&Dya (N&D)

Serviciul Voluntar de Ambulanță, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților Iași și Direcția de Sănătate Publică Iași vă invită să participați la concertul caritabil ”Cântăm Contra Hepatitei”.
 
Evenimentul este organizat pentru a susține campania de combatere a hepatitei, desfășurată de către Serviciul Voluntar de Ambulanță pe raza județului Iași.
La eveniment vor interpreta Nick&Dya (N&D), Sara Guzel, Dănuț Petrișoaia, Daria Bahrin, Alexandra Ioan (chitară), Manu Foșalău (pian), Ioana și Andrei, Trupa de Dans Aerobic Gimnis și Trupa muzicală a UMF Iași – Heartbeat.
Intrarea se face pe baza unei donații!
Donația minimă recomandată este de 20 de lei.
Campania de combatere a hepatitei, mai ales a virusului hepatic A, este inițiată de voluntarul Guzel Emre, student la UMF Iași, specializarea MG, prin care se dorește distribuirea a cel puțin 200 de kituri de igienă orală și personală către persoanele aflate în risc social major din localitățile județului Iași.
Totodată, în cadrul proiectului, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași, beneficiarii vor primi informații esențiale privind igiena orală, corporală și posibilitățile de combatere a infectării cu virusul hepatic A.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului:
Guzel Emre – telefon: 0749343410.

Comentarii

comentarii