„Caravana Racilor“ a ajuns în Copou. Doi vestiţi bucătari gătesc preparate delicioase

Doi vestiţi bucătari gătesc până duminică preparate care de care mai ispititoare din raci sau fructe de mare.

Caravana Racilor a ajuns ieri la Iaşi, ieşenii având posibilitatea să deguste o serie de preparate în centrul cărora se află racii, dar şi fructele de mare. Mai exact, pofticioşii vor avea ocazia ca, până pe data de 29 iulie (duminică), în fiecare zi între orele 12.00 şi 22.00, să guste din preparate din creveţi, caracatiţă, calamar, rapane, scoici, şi chiar pui de baltă. Evenimentul are loc în Parcul Expoziţiei din Copou, această caravană vizitând periodic Iaşul, dar şi oraşele mari din întreaga ţară. Cei care pregătesc festinul din raci şi fructe de mare sunt Chef Ştefan Mailat Sous şi Chef Iancu Georgian.

 

Comentarii

comentarii