Caz șocant în Italia! Un român a fost bătut cu patul puștii, pumnii și picioarele de patronul său

Un român din Vittoria a fost bătut cu patul puștii, cu pumnii și picioarele de patronul său pentru că furase o butelie de gaz să se încălzească, scrie presa locală.

 Rosario Dezio, de 41 de ani, consilier local în Vittoria, a fost arestat de polițiști, după ce un român l-a acuzat de agresiune, răpire și uz de armă. Potrivit presei locale, în urmă cu câteva nopți, doi români, angajați la o firmă a lui Dezio, au furat o butelie de gaz ca să se încălzească, pentru că era foarte frig. După ce i-a surprins în timp ce fugeau cu butelia, Rozario Denzo l-a atacat pe unul dintre ei și l-a bătut cu pumnii și picioarele, dar și cu patul unei puști. Celălalt român a reușit să se ascundă.
Pentru a le da o „lecție”, proprietarul firmei a luat un pistol (pentru care avea permis) și a tras mai multe focuri de armă, băgând spaima în cei doi. În momentul în care Dezio și-a reîncărcat arma, românii au reușit să fugă și să se ascundă într-o cabană abandonată.

Tânărul bătut a fost găsit în stare de șoc și cu vânătăi pe tot corpul de către serviciile medicale chemate la fața locului. Rosario Dezio este, în prezent, arestat la domiciliu.

Comentarii

comentarii