Concurs pentru liceeni cu premii, la Pașcani

A.T.O.R. Pașcani organizează în data de 06.05.2017 un concurs de Noul Testament numit ”Lumină din Lumină” cu tema Pătimirile și Învierea Mântuitorului. Concursul se adresează tinerilor liceeni, dornici de a descoperi Cuvântul lui Dumnezeu și de a înțelege mai profund textul Sf. Scripturi.

Evenimentul se află la prima ediție și are în vedere o serie de întrebări interactive pe baza Sf. Scripturi pregătite de către domnul Prof. Dr. Petru Pavăl în colaborare cu Pr. Cezar Hârlăoanu de la Catedra de Noul Testament a Facultății de Teologie Ortodoxă ”Dumitru Stăniloaie” Iași.

În acest concurs sunt puse la dispoziție și o serie de premii, astfel cel care se va clasa pe locul I va primi 100 RON, o carte de Noul Testament și un loc asigurat la ITO (Întâlnirea internațională a tinerilor ortodocși de la Iași 1-4 Septembrie 2017), iar cei clasați pe locul II și II vor primi câte o carte de Noul Testament și vor avea și aceștia un loc asigurat la marea întâlnire din Septembrie care va reuni la Iași nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de tineri din toate colțurile lumii.

„Mulțumim pe această cale profesorilor de religie care sprijină acest concurs și ne dorim pe viitor să fie cât mai multe ediții de acest fel la Pașcani”, a precizat Gândac Ionuț Daniel, voluntar A.T.O.R. Pașcani

Comentarii

comentarii