Cu 125 km/h prin Ciohorani

La data de 09 martie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier si Seviciului de Ordine Publica au actionat pentru combaterea incalcarii normelor de convietuire sociala si normelor rutiere de catre conducatorii de vehicule.

Au fost aplicate 454 de sanctiuni contraventionale in valoare de 127.955 de lei, dintre care 151 pentrunerespectarea regimului legal de viteza, 9 pentru neacordareprioritate pietoni, 50 pentru nefolosirea centurii de siguranta pe timpul deplasarii cu autovehiculul, 28 pentru nerespectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si 216 pentru alte abateri.

Au fost retinute 27 de permise de conducere dintre care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 9 pentruneacordare prioritate pietoni, 7 pentru depasiri neregulamentare si 1 pentru neacordare prioritate vehicule.

Un barbat de 47 de ani a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere, intrucat a condus un autoturism pe DN2, pe raza comunei Ciohorani, cu viteza de 125 de km/h pe un sector de drum limitat la 50 de km/h.

Comentarii

comentarii