Fără permis auto a condus o mașină și a provocat un accident rutier. Vezi ce s-a întâmplat

Poliţiştii Biroului Rutier Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui auto fără permis de conducere şi vătămare coprorală din culpă. Persoana bănuită de comiterea faptelor a fost reţinută pentru 24 de ore.

Din cercetări a rezultat că la data de 15 iulie a.c.,  bărbatul de 27 ani ar fi condus un auto pe DJ 208 O, pe raza localităţii Cozmeşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers  şi ar fi surprins şi accidentat o femeie, care s-ar fi deplasat în calitate de pieton, neregulamentar, pe partea carosabilă. De asemenea, din verificări s-a stabilit că acesta nu ar deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 17 iulie a.c, bărbatul  a fost depistat depoliţiştii Biroului Rutier Paşcani conducând un autovehiclul, deşi nu ar fi posedat permis de conducere valabil pentru vreo categorie auto.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 18 iulie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Comentarii

comentarii