Happy Valentine`s day la New Art Caffe

New Art Caffe a pregătit un program special pentru seara de 14 februarie, dedicată iubirii. Așadar, de Valentine`s day ești așteptat în pub, fie că ești cu jumătatea sau în cătarea ei. Pe 14 februarie, New Art Caffe te invită la Valentine’s day party!
Grăbește-te! Intrare este gratuită până la 22:00 pm.

Muzica este asigurată de DJ DSK.

Cunoscută ca Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day, sărbătoarea are la bază mai multe legende. Se spune că Ziua Îndrăgostiţilor a apărut odată cu moartea Sfântului Valentin, pe 14 februarie 249 î.Hr. Însă, potrivit altor legende, această sărbătoare a apărut pe vremea împăratului Claudiu al II-lea, care a interzis căsătoriile, deoarece bărbaţii familişti refuzau să se înroleze în armată. Un singur preot, pe numele lui Valentin, a încălcat această lege, ajutându-i astfel pe creştini să se căsătorească. Însă el a fost descoperit şi întemniţat. În timp ce îşi ispăşea pedeapsa, s-a îndrăgostit de fiica unui gardian, căreia îi trimitea scrisori de dragoste. Valentin a fost executat pe 14 februarie şi, de atunci, această zi s-a transformat în ziua Sfântului Valentin.

Indiferent care este istoricul aceastei zile, în mod cert și în România se celebrează Valentine’s Day. Așadar, petrece această zi specială alături de cei pe care îi iubești la New Art Caffe. 

Pentru mai multe informații și rezervări sunați la 0726 105 343.

Comentarii

comentarii