Încă 13 kilometri de drum judeţean intră la modernizare. Care sunt tronsoanele

Trei şantiere de modernizare a unor segmente de drum judeţean au fost scoase la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor pune la bătaie aproape 18 milioane de lei pentru toate.

Cel mai scump dintre ele este sectorul de pe DJ 280B situat între Tg. Frumos şi Cucuteni, în lungime de 9,2 km. Suma de la care licitaţia porneşte în sens descrescător este 12,98 milioane de lei.

Trei milioane de lei este valoarea estimată a modernizării drumului judeţean DJ 248A de la intersecţia cu DC 73 (Grieşti) până la limita cu judeţul Vaslui, respectiv 2,6 km.

Al treilea lot se află pe DJ 281, între Spinoasa şi Belceşti, şi măsoară 1,3 km. În acest caz, licitaţia începe de la 1,9 milioane de lei. Termenul de depunere a ofertelor este 25 mai, evaluarea urmând să se încheie până pe 20 iunie, durata lucrărilor fiind stabilită la 15 luni. Modernizarea celor trei segmente de drumuri este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2017-2020

Comentarii

comentarii