Încearcă supa de roșii cu mozzarella și busuioc la cină!

Supa-crema-de-rosii-cu-mozzarellaSite-ul foodstory.ro a dezv?luit publicului larg re?eta unei supe de ro?ii cu mozzarella ?i busuioc, view perfect? pentru cinele târzii de var?.

Ingredientele necesare acestei re?ete sunt: 1kg de ro?ii bine coapte, capsule 150 de grame de mozzarella, thumb o leg?tur? de busuioc, 150 ml de ulei de usturoi, 2 cepe ?i 200 ml ap?.

Supa se preg?te?te astfel: Se spal? bine ro?iile ?i se coc în cuptor pân? încep s? li se desprind? coaja. Dup? ce sunt gata, se îndep?rteaz? cotoarele ?i cojile. Se paseaz? apoi în blender pân? se ob?ine o past? fin?. Se pune într-o tigaie înalt? uleiul de usturoi ?i ceapa tocat? m?runt, care se c?lesc la foc mic timp de cinci minute. Se adaug? apoi pasta rezultat? din ro?iile coapte ?i apa. Se condimenteaz? dup? gust cu sare ?i piper ?i se las? la fiert pân? se ob?ine o past? cremoas?. Când este gata, se adaug? câteva frunzuli?e de busuioc ?i se las? s? se r?ceasc?.

Supa poate fi servit? cu pâine integral? pr?jit? ?i mozzarella, t?iat? cubule?e ?i ad?ugate direct în sup?.

Poft? bun?!

Sursa

Comentarii

comentarii