Locuri de muncă sezonieră în agricultură – Portugalia 2018

EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contractului este de aprox. 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare fiind sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp şi constituie un avantaj experienţa în agricultură, în recoltarea zmeurei sau munca efectuată în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi şi plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/lună (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie).

Limba straină: Constituie un avantaj cunoaşterea limbii engleză/spaniolă/portugheză – cunoştinţe de bază (dar nu este o cerinţă obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, tel: 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Comentarii

comentarii