Mișcarea înseamnă viață, din nou, la Pașcani

Sunteți invitați la mișcare. Evenimentul va avea loc joi, la orele amiezii, în curtea unei școli din Pașcani. La ora de sport sunt așteptate persoane de toate vârstele, una dintre condiții fiind haine sport și dacă se poate alb sau roșu, momentul fiind dedicat venirii primăverii.

Păşcănenii cu mic cu mare sunt invitaţi să facă mişcare în aer liber. Astfel, joi, 23 februarie, începând cu ora 11:30, în curtea Liceului Teoretic „Miron Costin” va avea loc o nouă ediţie a evenimentului sportiv „Mişcarea înseamnă viaţă”.

Cei care doresc să participe trebuie să fie apţi din punct de vedere fizic, să fie echipaţi corespunzător şi să aibă cel puţin o piesă vestimentară de culoare roşie sau albă, mai ales că mai sunt câteva zile până la 1 martie.

„5 ediţii, 3 anotimpuri, 13 ediţii speciale, 18 antrenamente cu publicul, sute de inimi bătând la unison în ritmuri sportive. Hai să construim împreună o nouă ediţie specială în aşteptarea primăverii! Pentru o primăvară cu mişcare pentru că Mişcarea Înseamnă Viaţă!”, precizează organizatorii.

Amintim că „Mişcarea înseamnă viaţă” este un proiect iniţiat de către profesorul de Educaţie Fizică şi Sport, Andrei Doroftei împreună cu voluntarii de la toate liceele din Paşcani şi are că scop promovarea sportului şi a mişcării în viaţă de zi cu zi.

Comentarii

comentarii