Pășcăneancă declarată jucătoarea anului în rugby

Aflata de mai multe sezoane in tricoul echipei Politehnica Iasi, dar si al echipei nationale, cu un palmares bogat care contine titlul de campioana, Cupe ale Romaniei sau participari la Campionatele Europene, pentru Ana Maria Sandu anul 2017 a reprezentat o premiera fiind desemnata cea mai valoroasa jucatoare de rugby 7 feminin.

Ce inseamna acest prim titlu pentru tine ?
-Este o premiera pentru mine obtinerea acestui trofeu, aceasta recunoastere de a fi cea mai buna jucatoare de rugby 7. Nominalizarea m-a luat prin surprindere, mai mult chiar, nu ma asteptam sa fiu declarata cea mai buna jucatoare a anului 2017. Acest titlu inseamna mult pentru mine deoarece imi da mai multa incredere pentru viitor iar toate sacrificiile de pana acum nu au fost facute in zadar…cred ca peste ani toate aceste amintiri legate de acest sport ma vor face sa zambesc!

Care a fost cel mai frumos moment din 2017 ?
-Au fost mai multe momente speciale in 2017 dar cel mai frumos a fost atunci cand s-a auzit fluierul de final in meciul cu Finlanda de la Campionatul European. A fost un moment unic, deoarece a fost un meci decisiv pentru toata echipa, un meci care ne-a dus direct in semifinala, un meci care a dat incredere echipei, staff-ului si tuturor persoanelor care ne-au sustinut.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii