PERCHEZIȚIE LAPERSOANE BĂNUITE DE FURT DIN LOCUINȚĂ

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, la persoane bănuite că ar fi sustras, dintr-un apartament, din Iaşi bunuri în cuantum de 2.000 de lei.// 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

 

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza mun. Suceava, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuin ţă.

Perchezițiile au fost desfășurate încadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fapt, 2 persoane sunt bănuite că, înziua de 03 mai a.c., ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea geamului de la bucătărie, în apartamentul unei femei din mun. Iași, de unde ar fi sustras bani și bunuri în cuantum de 2.000 de lei.

De asemenea, o altă persoană ar fi asigurat locul comiterii faptei pe timpul desfășurării activității ilicite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicatmijloace de probă și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Biroului de Investigații Criminale Iași.

În baza probatoriului administrat încauză, cele 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentate Parchetului de pe Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Poliţiştii ieşeni au beneficiat desprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Suceava.

Comentarii

comentarii