Pozitii de facut dragoste: Cele mai tari pozitii sexuale in imagini


Exista nenumarate pozitii de facut dragoste. Poate preferi aceeasi pozitie de fiecare data sau iti place sa descoperi cat mai multe variatii si modalitati de a amplifica placerea si dorinta erotica.

Intr-o relatie este chiar recomandat sa abordezi diferite pozitii sexuale pe masura ce evoluati impreuna deoarece acest lucru mareste fascinatia, atractia erotica, apropierea fizica, intimitatea si nu numai… Iata deci ce recomandari avem pentru tine!

Cele mai tari pozitii de facut dragoste

Pozitii de facut dragoste: copacul
Aveti nevoie de o anumita doza de forta fizica pentru a pune in aplicare aceasta pozitie, insa senzualitatea si satisfactia pe care o ofera sunt pe masura. Pentru ca stati imbratisati, aceasta este una dintre cele mai intime pozitii. In acest fel, va puteti privi, saruta si mangaia corpul reciproc. Desi nu este o pozitie usor de pus in practica, contactul sexual poate fi facilitat prin asezarea partenerei pe o masa sau alt obiect de mobilier cu o inaltime potrivita.

Copacul este una dintre cele mai intime pozitii

Pozitii de facut dragoste: lotus
Nu este chiar una dintre cele mai folosite pozitii sexuale, dar este cu siguranta una dintre cele mai intime. Partenera sta pe spate, incrucisandu-si piciorele in pozitia lotus. Barbatul sta asezat in genunchi deasupra ei, ea inaltandu-si corpul pentru o penetrare eficienta. Aceasta pozitie ii ofera barbatului control, dar si posibilitatea de a stimula foarte usor clitorisul partenerei.

In pozitia lotusului, barbatul are controlul asupra miscarilor

Pozitii de facut dragoste: antilopa
Chiar daca nu ofera o penetrare excelenta, pozitia antilopa ii ofera partenerei satisfactie pentru ca barbatul are practic, control asupra corpului ei putand sa o stimuleze manual. Ambii parteneri stau in genunchi, sprijinindu-se de un pat sau fotoliu. In acest fel, barbatul poate controla unghiul de penetrare, in timp ce partenera opune rezistenta, pentru a intensifica actul sexual.

Pozitia antilopa ii ofera partenerei satisfactie

Pozitii de facut dragoste: doggy style (pe la spate)
Aceasta pozitie este des intalnita in fanteziile barbatilor si prezenta in preferintele femeilor, pentru ca ofera avantaje pentru amandoi. Avand in vedere ca barbatii sunt stimulati vizul, aceasta pozitie le ofera posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale partenerei. In aceasta pozitie doar barbatul are control asupra miscarilor.

Pozitia doggy style este des intalnita in fanteziile barbatilor

Pozitii de facut dragoste: 69
Speciala pentru faptul ca ofera satisfactie simultana ambilor parteneri, pozitia 69 este in aceeasi masura solicitanta. Te poti simti inconfortabil pentru ca atentia iti este directionata atat spre propria placere, cat si spre satisfacerea partenerului.

Daca reusesti sa te relaxezi, te poti bucura de o pozitie foarte intima si de libertate de miscare. Poate fi un bun exercitiu pentru preludiu, pentru ca ofera ambilor parteneri satisfactie vizuala si posibilitatea de a-si atinge si stimula zonele erogene.

Pozitia 69 poate fi un bun exercitiu pentru preludiu

Pozitii de facut dragoste: pozitia misionarului
Este cea mai cunoscuta pozitie. Dar asta nu inseamna ca este mai plictisitoare sau mai putin spectaculoasa. Desi femeia nu are cum sa detina controlul, barbatul fiind cel care coordoneaza miscarile, ambii parteneri se pot bucura de libertatea mainilor, de mangaieri si sarutari fierbinti. Pozitia misionarului este una dintre pozitiile in care corpul se simte foarte confortabil, iar atmosfera creata este cat se poate de romantica.

In aceasta pozitie corpul se simte foarte confortabil

Pozitii de facut dragoste: andromaca
Aceasta pozitie este cunoscuta si ca “ea deasupra”. Femeia detine control asupra miscarilor din timpul actului sexual, putand astfel sa stabileasca ritmul in functie de nevoile ei. Este o pozitie deosebit de intima deoarece, pentru a se simti bine, cei doi parteneri trebuie sa se cunoasca destul de bine. In felul acesta, femeia va avea curaj sa isi urmeze impulsurile.

Femeia detine control asupra miscarilor din timpul actului sexual

Pozitii de facut dragoste: lingurita
Este una dintre cele mai intime pozitii, alaturi de pozitia copacul, pentru ca permite imbratisarea partenerilor. In aceasta pozitie femeia se sprijna pe un cot si isi indoaie genunchii in fata. Partenerul se asaza in spatele ei imbratisand-o si penetrand-o din spate. In acelasi timp el ii poate mangaia sanii sau clitorisul cu mana.

Aceasta pozitie permite imbratisarea partenerilor

Pozitii de facut dragoste in masina

Cele mai bune poziti pentru a face dragoste in masina pot fi incercate pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului.

Pentru bancheta din spate puteti folosi drept preludiu pozitia 69, descrisa mai sus. O alta pozitie foarte comoda este pozitia misionarului. In timp ce barbatul sta deasupra ta, femeia isi poate tine genunchii la piept si sprijini talpile de interiorul masinii. Astfel ea poate face o miscare a pelvisului mai pronuntata si favoriza stimularea clitorisului. Daca spatiul va permite, partenera isi poate urca picioarele pe umerii lui, putand avea astfel parte de o penetrare mai profunda.

Ca sa faci dragoste in masina poti incerca pe bancheta din spate sau pe scaunul pasagerului

Pozitii de facut dragoste – imagini

Pozitii de facut dragoste: ancora
Femeia se asaza pe spate usor inclinata inspre partea dreapta. Barbatul ingenuncheaza in fata ei si ii ridica piciorul stang, sprijinindu-l de umarul sau pentru a o putea penetra mai bine.

Pozitii de facut dragoste: fluturele
Femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele desfacute, formand un unghi mai mare de 90 de grade intre ele. Barbatul ingenuncheaza in fata ei, pozitionandu-se intre picioarele acesteia. Trebuie ca bazinul femeii sa fie asezat sub talia barbatului, ca sa se poata misca simultan. Barbatul isi pune mainile sub fundul femeii si o ajuta pe aceasta sa isi ridice bazinul, sprijinindu-se in picioare. Prin aceasta ridicare, trebuie ca barbatul sa o poata penetra.

Pozitii de facut dragoste: curtezana
Barbatul se aseaza culcat pe pat, lungit pe spate. Femeia se asaza peste barbat cu spatele lipit de pieptul acestuia si cu fundul in poala lui. Ea isi indoaie putin genunchii, sprijindu-si talpile de pat. Pentru a nu se lasa cu toata greutatea peste el, poate sa se sprijine in coate. Barbatul are controlul miscarilor de penetrare din picioare. Pentru a-i fi mai usor, poate sa cuprinda soldurile partenerei cu mainile.

Pozitii de facut dragoste: calaretul fantastic
Femeia sta lungita pe spate, cu picioarele departate si indoite. Barbatul se aseaza deasupra ei ca si cum s-ar aseza pe o sa. Ea isi ridica unul dintre picioare pe spatele lui, ajutandu-l astfel pe partener sa se miste.

Pozitii de facut dragoste: lenesul
Barbatul se asaza culcat pe spate. Femeia sta deasupra lui, cu spatele catre el, sprijinindu-se pe talpi. Barbatul poate controla miscarea punandu-si mainile pe soldurile femeii.

Pozitii de facut dragoste: asediul dragostei
Barbatul sta semi-lungit si se sprijina pe coate. Femeia se asaza deasupra lui, pe vine, cu spatele si fesele catre partener. Isi sprijina mainile pe picioarele partenerului, ea fiind cea care se misca.

Pozitii de facut dragoste: alungita
Femeia sta intinsa pe masa, pe un birou, un fotoliu, sau alt obiect cu o structura asemanatoare, insa nu isi intinde si picioarele. Barbatul se aseaza in fata ei in picioare, intre picioarele ei, pentru a o penetra.

Pozitii de facut dragoste: marea deschidere
Femeia sta intinsa pe spate. Ea isi ridica foarte mult picioarele, pe care le sprijina de pieptul barbatului. Barbatul sta in genunchi in fata ei, pozitie din care o penetreaza.

Articole similare:

Cea mai rapida tableta din lume
Lichide care trebuie consumate/evitate pe caldura
Adolescenții vor putea munci în legalitate
Top 10 cele mai frumoase plaje din Europa!

3 Comments

  1. Jocuri says:

    foarte educativ!

  2. cristi says:

    mistooo pozitiii

Scrie parerea ta


3 − 1 =

Recent Images Plugin developed by YD