Program CFR de Paște. Unele trenuri vor avea program diferit

CFR Călători a anunțat că adapta capacitatea de transport în minivacanța Sărbătorilor Pascale la nivelul întregii rețele feroviare. În funcție de evoluția și dinamică traficului de pasageri, se va interveni în special la trenurile spre cele mai solicitate destinații – Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca. De asemenea, și cele care merg spre Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara sau Vatra Dornei.

Program CFR de Paște. Pentru pasagerii care vor călători pe 8 aprilie de la Pitești la Mănăstirea Curtea de Argeș, trenurile din graficele obișnuite vor circulă după un nou program.

Regio 13231 Pitești (8:30) – Curtea de Argeș (9:19) și Regio 13232 Curtea de Argeș (13:30) – Pitești (14:19). Acestea vor opri în Pitești Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merisani h. și Baiculesti h.

Program CFR de Paște. Biletele de tren pot fi achiziționate cu anticipație de pe site-ul cfrcalatori.ro. De la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay. Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR. Sau de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Agenția de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 și 9 aprilie.

Mai multe trenuri InterRegio și Regio nu vor circulă între 7-9 aprilie

Program CFR de Paște. În zilele libere de sărbătoare legală, respectiv 6, 8 și 9 aprilie, vor fi deschise agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București. Precum și cele din Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale. Restul agențiilor de voiaj vor fi închise.

În perioada 7 – 9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio, precum și unele trenuri Regio, nu vor circulă.

Comentarii

comentarii