Proiect frumos la Clubul Copiilor. Cadouri din banii de la deșeuri

Clubul Copiilor Pascani se afla printre cele 25 de unitati scolare din tara care au fost selectate in vederea finantarii proietului elaborat de voluntarii si cadrele didactice ale unitatii.Finantarea este oferita de catre LIDL, iar perioada de derulare este 15 noiembrie-15 decembrie 2017.

In prima etapa, Clubul Copiilor Pascani s-a numarat printre cele 50 de unitati scolare din tara care au fost selectate in vederea formarii in cadrul Academiei de Service Learning, oportunitate oferita de Fundatia Noi Orizonturi. Dupa sesiunea de formare, realizata de formatorii Fundatiei Noi Orizonturi la Clubul Copiilor Pascani, in perioada 14-15 octombrie 2017, cei 15 elevi participanti la cursul de formare, au elaborate proiectul “Mos Natura”.

Prin acest proiect volunarii isi propun sa imbunatateasca aspectul vizual al orasului nostru. In acest sens, timp de 4 saptamani, vor colecta deseurile din hartie si carton de la blocurile din zona Vale, vor valorifica aceste deseuri, iar cu banii obtinuti vor oferi cadouri copiilor defavorizati de la Complexul de Servicii “M. Sadoveanu” din Pascani.

Comentarii

comentarii