S-au anunţat bonurile din octombrie câştigătoare

Bonurile fiscale cu o valoare de 654 de lei emise în data de 27 octombrie au ieşit câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică seară au participat toate bonurile emise în luna octombrie.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape, iar duminică seară a avut loc prima etapă, care a constat în extragerea bilelor care determină ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Astfel, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale cu o valoare de 654 de lei, emise în data de 27 octombrie.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare, potrivit Ministerului Finanţelor.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Comentarii

comentarii