Scandalul produselor congelate – Marile magazine, apel către cumpărători: puteţi returna produsele şi primiţi banii înapoi

30 de sortimente de legume congelate au fost retrase din magazinele de la noi, a anunţat Autoritatea Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Nu doar porumb, ci şi fasole, mazăre, spanac şi brocoli. Distribuitorii fac un apel la toţi cumpărătorii: nu consumaţi alimentele aflate pe lista produselor retrase.

Din fabrica din Ungaria, acolo unde a izbucnit focarul care a ucis nouă europeni, ar fi plecat spre România mai multe tipuri de legume. Au ajuns deja pe rafturile magazinelor. Abia acum, autorităţile au dat alarma.

Patru mari lanţuri de magazine şi un distrbuitor au anunţat că au retras mai multe tipuri de legume congelate şi de la noi. Vorbim despre fasole verde, galbenă, spanac, mix mexican şi porumb. Deocamdată este o acţiune preventivă pentru a vedea dacă produsele sunt contaminte cu bacteria Listeria.

Chiar cei din magazine vă sfătuiesc că dacă aţi cumpărat astfel de legume şi le mai aveţi în frigidere, să nu le consumaţi, ci să le aduceţi înapoi în magazine şi vă veţi primi banii.

Mai exact, s-au retras următoarele produse: fasole verde tăiată păstăi de la firma Fisolen, mazăre verde congelată de la Erbsen, fasole galbenă tăiată de la Freshona, spanac, porumb , amestesc mexican şi brocoli de la distribuitorul Iglo.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii