Sinucidere cu maşina sau accident? Cheia ar fi într-o poezie de iubire

Un tânăr de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul în urma unui bizar accident produs din cauza vitezei foarte mari, pe un drum drept. A fost practic decapitat, după ce a ajuns sub roata propriei maşini, prin parbriz. Poliţiştii au găsit o poezie recentă a acestuia, care face trimitere la o posibilă sinucidere din dragoste.

Un tânăr de 20 de ani din satul Slobozia, comuna Sireţel, a murit după ce, în urma unui accident, a fost aruncat prin parbriz, ajungând apoi sub roata maşinii, un Fiat. Marian Ivan se afla alaltăseară târziu la volanul maşinii personale, deşi nu avea permis, când a avut loc accidentul, produs din cauza vitezei foarte mari, pe un drum pietruit şi în pantă, tânărul pierzând controlul maşinii şi răsturnându-se de mai multe ori. În urma impactului cu solul, acesta a fost propulsat prin geam, pentru că, cel mai probabil, nu purta centura de siguranţă.

În urma unui apel la 112, la faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic al substaţiei Paşcani, care aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă, şi care a constatat că bărbatul are o fractură deschisă de craniu şi de coloană cervicală. Leziunile erau incompatibile cu viaţa, astfel că a fost constatat decesul.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii