“Stejarii” joacă în Spania pentru calificarea la Cupa Mondială

Meciul de rugby dintre reprezentativele Romaniei si Germaniei din cadrul sezonului 2018 al Rugby Europe Champioship, sambata 10 februarie 2018, la Cluj-Napoca. Odata cu debutul in noul an competitional, Romania va relua si campania de calificare la Cupa Mondiala in acest sens meciurile din Rugby Europe International Championship urmand sa aiba o miza dubla: stabilirea castigatoarea competitiei si echipa care va obtine biletul pentru Japonia 2019. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Echipa națională de rugby va juca în acest week-end un meci extrem de important pentru calificarea la Cupa Mondială de anul viitor.

“Stejarii” vor întâlni duminică Spania, în deplasare, în competiția Rugby Europe International Championship.

Selecționerul Lynn Howells anunță câteva schimbări în primul 15, față de partida câștigată cu Germania la Cluj, urmând să îi trimită pe gazon pe Alin Coste sau Stephen Shennan.

Deasemenea, Cătălin Fercu va ajunge la meciul său cu numărul 100 la prima reprezentativă și se va apropia de cel mai selecționat rugbyst aflat în activitate: Florin Vlaicu.

Fercu este și cel mai prolific marcator la zi în echipa națională, cu 32 de eseuri.

Meciul Spania – România se va juca duminică, la Madrid, de la ora 13:45, iar o victorie le va aduce “stejarilor” calificarea la Cupa Mondială care va fi găzduită anul viitor de Japonia.

Comentarii

comentarii