Trei intersecții din Pașcani vor fi semaforizate. Vezi care și când vor începe lucrările

În următoarea perioadă vor fi demarate lucrările de montare  a semafoarelor în trei intersecții din orașul Pașcani.  

 

În această după amiază, 24 mai a.c., a avut loc o întâlnire de lucru, unde a participat primarul Municipiului Pașcani Dumitru Pantazi, pentru a fi stabilite metodele de lucru pentru a se evita ditrugerea asfaltului, traseul unde vor fi montate, dar și ce modificări vor fi făcute în zonele unde se vor amplasa semafoarele.

 

Dumitru Pantazi, primarul Municipiul Pașcani: “Am stabilit astăzi detalii privind lucrările de execuție pentru semaforizarea a trei intersecții importante din oraș. Este vorba despre cele mai aglomerate zone, după cum urmează – străzile Gării cu Ceferiștilor, Grădiniței cu Ștefan cel Mare – la spital, Grădiniței cu Moldovei – la Constructorul. Alături de mine a fost la ședința de lucru și un reprezentant al firmei care se va ocupa de lucrări, Valentin Albu și Iulian Perțu, șeful Compartimentului de Investiții al Primăriei.  La fața locului s-a discutat și despre soluțiile ce trebui găsite pentru a evita pe cât posibil distrugerea carosabilului și trotuarelor. Lucrările vor începe de luna viitoare și termenul de execuție este de 60 de zilei. Avem în perspectivă și semaforizarea celor mai importante puncte de trecere a pietonilor, mai ales în zona școlilor.”

 

          Valoarea acestui contract este de aproximativ 400 de mii lei fără TVA.

 

O dată cu montarea semafoarelor în cele trei intersecții vor fi făcute și câteva modificări privind mutarea trecerilor de pietoni, a circulației și a parcărilor.

Comentarii

comentarii