Trenuri suplimentare pentru pelerinii care vor să vină săptămâna aceasta la Iași

În perioada 11/12 – 14/15 octombrie 2017, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport către această destinație va fi suplimentată cu următoarele trenuri:

în perioada de 11/12 – 13/14 octombrie

  • trenul IR 12065 București Nord (plecare 22:00)  – Iași (sosire 05:00)

în data de 14/15 octombrie 

  • trenul IR 12066 Iași (plecare 21:30)  – București Nord (sosire 04:32)

De asemenea, pentru preluarea traficului de călători, unele trenuri cu destinația Iași dinspre Bucureşti, Timișoara, Cluj Napoca, Galați  şi retur vor fi suplimentate cu vagoane.

Recomandăm tuturor pasagerilor să îşi procure din timp biletele de tren pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete din gări. Alte canale de achiziție:

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere  de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

 

CFR Călători mulţumeşte tuturor celor care îşi cumpără de fiecare dată bilet de tren!

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Detalii suplimentare şi informații actualizate despre circulația trenurilor, se găsesc pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, la personalul din gări sau prin telefon la 021/9521.

Comentarii

comentarii