Un cățel și câteva găini au ars de vii în urma unui incendiu

Incendii de proporții în ultimele zile în județ. Pompierii au intervenit la mai multe solicitări pentru a lichida flăcările ce au cuprins clădiri cu bunuri și chiar cu animale înautru.

În data de 21.04.2018, ora 03:57, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Tătăruşi, comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de păsări. Au ars: coteţul de păsări din OSB pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, 20 de pui, 5 găini şi un căţel. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

În data de 20.04.2018, ora 16:11, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Sportului, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unui garaj. Au ars: 0,5 mp de material lemnos, 0,1 mc de material lemnos din garajul aflat în imediata apropiere şi acoperişul din lemn a clădirii situată între cele două garaje, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Comentarii

comentarii