Valentine’s day – Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este o ocazie deosebită pentru a-i arăta persoanei iubite cât de mult o iubiți. Astfel, un cadou bine ales ar putea face diferența.

Oamenii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să celebreze iubirea, pe data de 14 februarie. Sfântul Valentin este ocazia perfectă pentru a vă surprinde persoana iubită cu o serie de cadouri care să nu fie prea curând uitate.

Dat fiind faptul că, în esență, Ziua Îndrăgostiților are conotații laice, ne putem surprinde partenerul sau partenera cu o serie de cadouri amuzante, în spiritul sărbătorii.

În fiecare an, pe 14 februarie, partenerii se surprind reciproc cu diverse gesturi sau cadouri simbolice, care le condimentează relația.

În momentul în care căutăm un cadou pentru ea trebuie să avem în vedere micile detalii că o fac fericită. În cazul în care nu știm cu exactitate ce își dorește, putem să ne gândim la pasiunile sale și astfel să născocim un cadou.

O femeie ar putea fi surprinsă dacă ar primi, de pildă, un animal de companie de la partenerul său de cuplu sau dacă i-ar prepara o cină romantică. Chiar și cadourile clasice ar putea fi inspirate, dacă am alege o jucărie de pluș, o pernă ambientală sau o cană cu un mesaj romantic.

Un cadou pentru el: unui bărbat i-ar putea plăcea „jucăriile inteligente” sau ar fi amuzant să vă jucați alături de el jocul lui preferat sau să-l însoțiți cândva la un meci de fotbal al echipei favorite.

Cadourile oferite cu ocazia Sfântului Valentin sunt unele simbolice, iar o scrisoare de dragoste sau un bilet sunt detaliile care nu ar trebui să lipsească. În plus, toate darurile oferite ar trebui să abunde în inimioare.

Comentarii

comentarii