VIDEO: Un taximetrist a murit la volan

Situaţiile în care ieşeni mor în timp ce se află în trafic, la volanul autovehiculelor, sunt dese. Ieri-di­mineaţă, un bărbat în vârstă de numai 43 de ani, taximetrist, a murit în timp ce conducea maşina de serviciu, un autotu­rism marca Dacia Sandero. Acesta a suferit un infarct în timp ce conducea, şi chiar dacă a luat piciorul de pe pedala de acceleraţie, nu a mai putut frâna.

În imaginile surprinse de nişte camere de luat vederi din spatele clădirii Granit, din Bularga, se poate vedea cum taximetrul îşi continuă deplasarea, încetineşte, şoferul apucă să ocolească un autoturism parcat, însă nu mai poate frâna şi se opreşte în gardul unei clădiri apar­ţinând unei firme. Un trecător ob­servă faptul şi se deplasează la autoturismul oprit şi deschide portiera, apoi sună la 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut ajuta pe bietul om, şi au constatat decesul.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, şoferul taximetrului nu avea clienţi în momentul infarctului şi nu era cunoscut cu afecţiuni medicale incompatibile cu şofatul. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Me­dicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar zilele acestea va fi anunţat raportul privind cauza decesului.

„Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism pe şoseaua Manta Roşie, la intersecţie cu strada Mitropolit Varlaam, a pătruns pe trotuar şi s-a oprit cu roata din partea dreaptă a autoturismului în gardul unei socie­tăţi comerciale. Poliţiştii s-au de­plasat la faţa locului şi au constatat că şoferul suferise un stop respirator“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Sursa

Comentarii

comentarii