Zile de sărbătoare la Colegiul Unirea din Pașcani. S-au oferit trofee pentru cei mai buni

Luni, 21.05.2018, începând cu orele 9.30, a avut loc Gala “Zilele Școlii”, eveniment ce a cuprins două părți: prima, desfășurată până în jurul orelor 12, în cadrul căreia ne-au onorat cu prezența invitați sosiți din partea Inspectoratului Școlar Județean, Primăriei, al Consiliului Local, a Casei Corpului Didactic, directorii instituțiilor de învățământ din municipiu, reprezentanți Proinvest Group, dar și părinți.

Cu această ocazie, au fost decernate “Trofeele Unirea”: Elevul Anului – Pintileasa Florina, Profesorul Anului –Elefteriu Crina, Premiul de Excelență Alumnus “Unirea” – Țehaniuc Teona.

La finalul primei părți al programului, publicul a vizionat un spectacol de excepție, o piesă de teatru One Man Show, “La Lilieci”, după Marin Sorescu, cu actorul Liviu Smântânică, de la Teatrul de Copii “Luceafărul”, din Iași.

În cea de-a doua parte a Galei au fost premiați peste 140 de elevi, 15% din numărul total al elevilor liceului și aproximativ 40 de profesori ai școlii noastre, pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul concursurilor și olimpiadelor școlare desfășurate pe parcursul acestui an școlar.

Comentarii

comentarii