Zile ploioase în această săptămână

Astazi, la Iasi, vremea va fi in general inchisa, in timp ce temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 13 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara pot aparea averse insotite de descarcari electrice. In schimb, de maine, 13 martie, vremea se va schimba radical.

Astfel, marti, se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 6 grade Celsius si o maxima de 9 grade Celsius. Vantul va sufla moderat, iar sansele de precipitatii vor fi foarte mari. Vremea se va mentine inchisa si spre mijlocul saptamanii.

Miercuri, 14 martie, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Se vor inregistra averse, in timp ce vantul va sufla cu putere. Spre seara cerul se va insenina.

Joi, 15 martie, se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 3 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Dimineata pot aparea nori, in timp ce dupa-amiaza va fi mai mult soare. Sfarsitul saptamanii va aduce din nou o vreme schimbatoare.

Astfel, vineri, 16 martie, se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Noaptea pot aparea averse, sansele de precipitatii fiind destul de ridicate.

Sambata, 17 martie, la Iasi se vor inregistra valori destul de scazute. Minima din termometre va fi cuprinsa intre 0 grade Celsius, iar maxima va ajunge pana la 8 grade Celsius. Se vor inregistra averse dupa-amiaza, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, 18 marte, la Iasi vremea va fi in general inchisa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de minus 1 grad Celsius si o maxima de 4 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab pana la moderat, iar sansele de precipitatii vor fi destul de scazute.

Comentarii

comentarii