A cazut de pe o scara si s-a trezit la spital

In ultima perioada, la spitalele din Iasi ajung foarte multe persoane care sunt implicate in accidente care au loc in propriile gospodarii, in urma carora se aleg cu rani importante. De data aceasta, pe mainile medicilor ieseni a ajuns un barbat din Iasi, care a cazut de la inaltime, in timp ce efectua lucrari in propria locuinta. Acesta a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate.

“In cursul zilei de ieri, la Unitatea de primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat din judetul Iasi, in varsta de 52 de ani, policontuzionat prin cadere de la o inaltime de aproximativ doi metri. Pacientul a fost transportat la spital de catre un echipaj medical si a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral si contuzie la nivelul coloanei.

Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialiate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru fi supus unor investigatii mai amanuntite”, precizeaza medicii Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi.

Comentarii

comentarii