Accident cu mai mult victime pe DN 2E Fălticeni – Gura Humorului. Traficul este blocat

UPDATE ora 09:00 – Două persoane au murit şi şapte au fost rănite în urma accidentului produs astăzi pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava, între un microbuz de transport persoane cu opt pasageri şi o autoutilitară.

Pentru scurt timp, a fost activat şi Planul Roşu de Intervenţie.

Persoanele rănite au primit asistenţă medicală la faţa locului, iar ulterior au fost transportate la spital, după cum a precizat că Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava: „S-a intervenit la faţa locului cu şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Suceava, precum şi cu modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului am găsit 9 victime, între care două erau decedate. Una dintre victimele decedate era şoferul autoutilitarei, acesta era încarcerat, iar colegii mei au lucrat pentru extragerea lui dintre fiarele contorsionate. Cele 7 victime rănite au fost transportate, două dintre ele mai grave către unitatea de primire urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, iar restul de 5 la Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului Fălticeni„.

Player audio


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz(8 pasageri) şi o autoutilitară.

În urma evenimentului două persoane au murit, iar alte 7 au fost rănite. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Sursa – RADIO IASI

Comentarii

comentarii