Ajutor de 25.000 lei pentru fetiţa rănită a jandarmeriţei din Pașcani care a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Consilierii locali suceveni au votat în unanimitate, miercuri, într-o şedinţă de îndată, pentru acordarea unui sprijin financiar fetiţei grav rănite în accidentul din faţa Palatului de Justiţie, din noiembrie 2018, în care mama acesteia, o jandarmeriţă de 40 de ani, a decedat.

Proiectul de hotărâre, iniţiat de primarul Ion Lungu în urma unei solicitări a tatălui Larisei, fetiţa în vârstă de doi ani, grav accidentată, prevede un ajutor de 25.000 de lei, care să acopere o parte din tratamentele şi îngrijirile medicale necesare.

Primarul a precizat că banii ar urma să fie transferaţi până la sfârşitul acestei săptămâni în contul deschis pentru ajutorarea Larisei.

În accidentul rutier din 14 noiembrie 2018, produs pe o trecere de pietoni din faţa Palatului de Justiţie, o jandarmeriţă în vârstă de 40 de ani a decedat, iar fetiţa acesteia care se afla în cărucior a suferit leziuni grave.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii