Apelul poliţiștilor pentru Larisa, fetiţa jandarmeriţei din Pașcani, ucise pe trecere

De aproape două luni, fiica jandarmeriţei ucise pe o trecere de pietoni din Suceava se luptă să trăiască. Larisa se afla în căruciorul împins de mama ei, când un şofer le-a izbit pe amândouă în plin, fără să frâneze. Rănită grav, fetiţa de nici doi ani poate respira acum fără ajutorul aparatelor, dar este în continuare în comă. Pentru că urmează luni de tratamente scumpe, poliţiştii şi jandarmii din toată ţara au început să strângă bani pentru a-l ajuta pe tatăl care, din ziua accidentului, îşi veghează zi şi noapte fiica.

“Un înger are nevoie de oameni” – este apelul poliţiştilor din Suceava pentru a-i veni în ajutor Larisei. Fetiţa de un an şi jumătate, aflată încă în comă, este vegheată permanent de tatăl ei.

Fetiţa face progrese lente şi este îngrijită într-un centru medical din Bucureşti. Dar are nevoie şi de şedinţe costisitoare de kinetoterapie.

Accidentul care a lăsat-o pe Larisa orfană de mamă a şocat o ţară întreagă, în urmă cu două luni.

Era purtată în cărucior de mama sa, maiorul de Jadarmerie Irina Cristina Airinei. Amândouă au fost lovite pe trecerea de pietoni de un şofer care nici măcar n-a apăsat pe frână. Doar fetiţa a supravieţuit.

Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii