AUR PENTRU ROMANIA LA CANOTAJ. MĂDĂLINA DIN PAȘCANI A URCAT PE PRIMA TREAPTĂ A PODIUMULUI

România a obţinut ieri 3 medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Campionatul European de canotaj de la Glasgow, sportivii din ţara noastră încheind pe primul loc în proba masculină de 4 rame, în cea feminină de dublu rame şi în proba feminină de 8+1, în timp ce echipajul feminin de 4 rame s-a clasat pe locul secund, iar cel masculin de dublu rame a încheiat pe ultima treaptă a podiumului.

Echipajul masculin de 4 rame, alcătuit din Mihăiţă Ţigănescu, Cosmin Pascari, Ştefan Berariu şi Ciprian Huc, s-a impus cu timpul de 5min 54sec 340/1000, la 6 zile după ce a câştigat aurul la Mondialele de tineret de la Poznan (Polonia). România a fost urmată pe podium de Marea Britanie și de Franţa.

Echipajul feminin de dublu rame, alcătuit din Mădălina Bereş şi Denisa Tîlvescu, a câştigat cu timpul de 7min 15sec 530/1000, fiind urmat de ambarcațiunile Olandei şi Italiei.

La 8+1, România a fost urmată de Marea Britanie și Olanda. România ocupă momentan primul loc în clasamentul pe medalii al competiţiei de la Glasgow.

Comentarii

comentarii