Cadastru gratuit pentru pășcăneni

Veste bună pentru cetățenii din suburbii. Ei vor vor fi înregistrați gratuit în cadastru și carte funciară. De astăzi s-a început cu Blăgești acolo unde domnul primar Dumitru Pantazia mers și a discutat cu cei în cauză.

Dumnealui a transmis: “M-am deplasat și astăzi în suburbia Blăgești pentru a discuta cu cetățenii privind înregistrarea gratuită în cadastru și carte funciară! Alături de reprezentanții Comisiei Municipale de Fond Funciar care a încheiat un contract de prestări servicii cu o firmă specializată pentru înregistrarea sistematică și atribuirea numerelor cadastrale. Cetățenii din Blăgești care dețin în proprietate terenuri în parcelele în tarlalele Ruginoasa Vale, Botea-Grigoraș, Saivan, Balta Ciubotarului, Hatie, Movila Nemțanu, Parcani, Ghiol, Arini, Fântânele Vechi (la hectare), Osoi, Ruginoasa Coasta, vor fi informați pentru a fi pregătite actele necesare urmând să fie o stânsă colaborare între Primărie și firma respectivă.”

 

În termen de câteva săptămâni, cei în cauză vor primi actele necesare urmând ca, acțiunea să aibă loc și în celelalte suburbii, cetățenii fiind anunțați ulterior.

Punctele de informare sunt sediul Municipiului Pașcani – Compartimentul de Fond Funciar și Geosilva SRL Iași, ing Alin Botnărescu – 0746 205 540.

 

Comentarii

comentarii