Cine sunt cele două fete din Caracal despre care se presupune că au fost ucise și dizolvate în acid

Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul terifiant din Caracal, se află la audieri şi nu recunoaşte nicio faptă. Criminalistul Dan Antonescu a spus la Digi24 că acest bărbat nu-și recunoaște faptele pentru că se bazează pe faptul că niciodată nu vor fi găsite cadavrele.

Alexandra Măceșeanu are 15 ani și a dispărută în urmă cu două zile. Tânăra a plecat din satul natal spre Caracal, pe o distanţă de 8 kilometri, cu o maşină de ocazie, în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie. Părinţii n-au mai putut s-o contacteze telefonic, motiv pentru care au alertat Poliţia. A doua zi însă! Se pune întrebarea de ce părinții au anunțat atât de târziu dispariția fetei la 112. Alexandra a sunat la 112, de trei ori, joi dimineață și a dat cât de multe informații a putut, spunând că este într-o casă aproape părăsită.

„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service„, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei.

Alexandra Măceşeanu este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ Caracal şi membră a ansamblului folcloric „Dor de Romanaţi“, potrivit „Adevărul”.

O altă adolescentă a dispărut în urmă cu două luni, potrivit Poliției. Mihaela Luiza Melencu, elevă la Liceul Tehnic „Costin D. Neniţescu“ din Craiova plecase din localitatea natală, din comuna Dioşti, satul Radomir, judeţul Dolj (aflată la 16 kilometri de Caracal) la Caracal, pentru a scoate bani trimişi de mama sa, aflată în Anglia, de la un bancomat, potrivit „Adevărul”.

Ultima data, adolescenta din judeţul Dolj ar fi fost văzută de un vecin când aştepta o maşină la ocazie.

Anchetatorii au descoperit zeci de fragmente de oase (foto dreapta), precum şi saci cu carne în frigider, despre care se presupune că este umană. În prezent, acestea sunt verificate, iar în funcție de rezultate se va decide mersul anchetei.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de „Adevărul”, bărbatul le-ar fi tranşat pe adolescente în pridvorul casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor autoturisme. Ulterior, resturile rămase au fost înhumate în gropi de pe teritoriul celor 1.500 de de metri pătraţi ai proprietăţii.

Curte este săpată cu utilaje aduse de anchetatorii. În acelaşi timp, poliţiştii au găsit sub casa suspectului un buncăr, pe care bărbatul l-a săpat special pentru a-şi ascunde ustensilele cu care şi-a tranşat victimele.

Comentarii

comentarii