Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

2019 este un an plin pentru melomanii care vor să simtă prin toți porii muzica live, nu doar s-o asculte la căşti în drum spre birou. Elton John străbate pentru ultima oară drumul pavat cu cărămizi galbene. Cher a reinventat hit-urile ABBA şi revine în forță, la 72 de ani. Ariana Grande, desemnată „Femeia Anului 2018”, va concerta două luni prin Europa, promovându-şi noul album. N-am uitat nici de cele mai aşteptate festivaluri muzicale ale bătrânului continent. De la Tomorrowland până-n Sziget, anul ăsta spargem pușculița și investim fără remușcări în distracție. 

Elton John – turneul de adio „Farewell Yellow Brick Road”: 1 mai – 7 iulie 
Ajuns la 72 de ani, Elton John e în plin proces de a-și lua adio de la fanii care l-au susținut timp de cinci decenii. Turneul său mondial a debutat în septembrie 2018 cu un show în statul american Pennsylvania și se va încheia abia în decembrie 2020. Nu mai puțin de 300 de concerte va susține britanicul în tot acest timp, cântând pentru ultima oară hit-urile care l-au propulsat la rangul de fenomen internațional: „Rocket Man”, „Sacrifice”, „Candle in the Wind” sau „Dont Go Breaking My Heart”. Între 1 mai – 7 iulie, Elton John va cutreiera aproape toată Europa. Numai pe la noi nu trece, deci trebuie să pornești într-o mică excursie ca să te poți despărți și tu de el. Intră pe eltonjohn.com ca să afli pe unde poposește și cum poți face rost de bilete.

Hugh Jackman – turneul mondial „The Man. The Music. The Show”: 13 mai – 6 iunie 
Continuarea aici. 

Comentarii

comentarii