Contract record în Islanda pentru o firmă din Pașcani

După finalizarea cu succes a unui hangar pentru compania aeriană islandeză Icelandair, Proinvest Group a început construcția unui nou proiect în Islanda, cu o valoare de aproape 7 milioane de euro.

Astfel, Proinvest Group va construi un depozit frigorific pentru produse alimentare cu o amprentă la sol de 11.000 mp și cu înălțimea de 36 m. Până în acest moment, peste 1.300 tone de structură metalică au fost deja livrate, urmând ca restul de 1.000 tone să fie executate și transportate pe insulă în următoarele 3 luni. De asemenea, au fost livrate sau urmează să fie livrate și alte produse, cum ar fi tablă cu profil înalt, profile zincate, panouri cu vată minerală, panouri cu PIR și organe de ansamblare. Proiectarea și montajul sunt realizate tot de Proinvest Group, fiind cel mai important proiect de construcții din istoria de aproape 20 de ani a companiei, executat aproape integral cu produse din portofoliul Proinvest Group.

Pe lângă acest depozit frigorific, Proinvest Group are în desfășurare în Islanda alte două proiecte, mai mici, de hale metalice, pentru care se asigură proiectarea, execuția tuturor componentelor și montajul cu echipe proprii de montaj.

omponentelor și montajul cu echipe proprii de montaj.

Comentarii

comentarii