Cum arată modelul cu sprâncenele unite care a cucerit lumea

Sophia Hadjipanteli a cucerit lumea modei, deși este un model ieșit din tipare. Tânăra de 22 de ani are sprâncenele groase și unite și recunoaște că felul în care arată i-a adus chiar și amenințări cu moartea. 

Sophia este originară din Cipriu, însă locuiește în Marea Britanie. Ea a pozat pentru mai multe reviste cunoscute de fashion, precum Guess, Vogue Italia și pentru colecția Rihannei, Savage X Fenty.

Trăsăturile ei uimitoare sunt apreciate, dar în același timp, tânăra este bombardată cu abuzuri online.

Hadjipanteli a declarat pentru un post de televiziune britanic că a încercat să ignore comentariile negative, care includ și amenințări cu moartea.

„Nu îmi place atenția negativă. Primesc multe amenințări cu moartea. (…) Încerc să nu citesc multe dintre ele”, a declarat Sophia.

Totuși, fotomodelul spune că merită să treacă prin toate mesajele negative pentru a le citi pe cele pozitive. Sophia, care este blondă natural, a recunoscut că și-a vopsit sprâncenele negre din întâmplare, în anul 2014. Și i-a plăcut acest look, făcând chiar și o carieră datorită lor. Inspirată de sprâncenele ei, Hadjipanteli a început „mișcarea sprâncenelor unite”.

„Știu că părerile oamenilor pot fi fie pozitive, fie negative. Îmi doresc ca toate să fie pozitive, dar nu sunt, dar asta nu înseamnă că voi opri ceea ce fac. Cred că toți suntem ipocriți într-un anumit sens, dar oamenii acordă atât de multă atenție fiecărui detaliu minor în societatea în care trăim, așa că sunt obișnuiți să critice fiecare lucru pe care îl faci”, a subliniat ea.

Comentarii

comentarii