De ce mai divorțează românii. Sunt soți care au cerut divorțul pe motiv că soțiile nu știu să gătească

Neștiute sunt cărările iubirii, mai ales atunci când acestea duc la divorț. Dincolo de situațiile grave, sunt și cazuri care stârnesc zâmbete. De exemplu, unele cupluri s-au despărțit din cauză că soția nu știa să facă piftie. Sau din cauză că soțul pregătea prea des cine romantice. Și tot la divorț s-a ajuns în cazul unor tineri abia căsătoriți, după ce mirele a fugit cu banii de nuntă chiar a doua zi după petrecere.

Chiar dacă acum divorțurile se pot face și la notar, fără prea multe explicații și detalii, unele cupluri nu au încotro și ajung în fața judecătorului. Iar uneori, pentru avocați e o adevărată provocare să-și stabilească pledoaria.

“Au fost situații în care dosarul a trenat pe rolul instanței mai bine de trei ani pentru că cei doi viitori foști soți nu au reușit  să se înțeleagă cu privire la partajarea unui câine.

Soțul a fugit cu banii de nuntă și divorțul a avut loc în ziua următoare în care a avut loc căsătoria, de exemplu un alt motiv a fost că soția nu știa să facă răcituri” – avocat.

Reproșurile sunt și mai multe când la mijloc sunt copiii.

Continuarea aici.

Comentarii

comentarii