Directorii de școli chemați la Primăria Pașcani

Toți directorii de școli din Municipiul Pașcani au fost chemați la discuții cu primarul Pașcaniului Dumitru Pantazi. Întâlnirea a avut ca punct de discuție semnarea contractelor de management.

Sala de ședințe din incinta Primăriei Pașcani a fost luată cu asalt astăzi, 23 februarie de toți directorii instituțiilor de învățământ din Municipiul. Întâlnirea de lucru a fost făcută la inițiativa primarului Dumitru Pantazi. Aici au fost discutate semnărea contractelor de management.

“Astăzi la sala de Consiliu a Primăriei Paşcani, domnul primar i-a invitat pe directorii de la şcolile din municipiul Paşcani, directorii de şcoli şi de grădiniţe, pentru a semna contractul de management. Acest nou contract se semnează în condiţiile în care a avut loc anul trecut acel amplu proces de concurs pentru noii directori de la şcoli, mulţi dintre cei din municipiul Paşcani s-au schimbat, de asta trebuie semnat un contract de management pentru că finanţarea vine din două surse, una de la Minister şi altă de la Consiliul Local. De aceea trebuie semnat un contract de management prin care sunt specificate o serie de lucruri pe legislaţia nouă, atât a educaţiei, dar în special pe cea fiscală”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Paşcani.

Comentarii

comentarii