Elena Udrea a încheiat „Fuga pe uliță”

15127410_10153769276226618_1891670439_o-1024x576Antrenamentele au dat roade! Elena Udrea a încheiat cursa “Fuga pe uliță” din Herăstrău, ultimul eveniment Ruunfest de anul acesta. Elena Udrea, care a fost îmbrăcată în roz din cap până în picioare, a alergat cei cinci kilometri într-un timp bun, obținând un rezultat încurajator.

La sfârșit, fosta șefă a Turismului a recunoscut, însă, că mai trebuie să se antreneze pentru a ține pasul cu ceilalți participanți la această competiție, deși cursa nu a fost una destinată doar profesioniștilor.

Cu o zi înainte de postare, politiciana a postat pe Facebook o înregistare în care aleargă prin Herăstrău. “Finiiish! Nu suntem în Central Park. Acolo nu este Trump Tower. Suntem în Herăstrău, mă pregătesc pentru alergarea “Fuga pe Uliță”, de mâine, din RunFest și sper să iau Gold, medalia Gold. Vă aștept și pe voi, cei care vreți să faceți mișcare și care vreți să dați un exemplu celor care sunt sedentari. Seară bună!”, acesta a fost mesajul Elenei Udrea.

„Fuga pe uliță” a fost ultimul eveniment organizat de RunFest în acest an. Tema evenimentului a fost „copilăria” și a constat „într-o porție sănătoasă de alergare combinată cu diverse provocări la joacă și surprize”. Parteneri media ai evenimentului au fost Ringier și E-Jobs.

Sursa

 

 

 

Comentarii

comentarii