Elevii aflați în Tabără la Muncel au fost vizitați de polițiști

În perioada 17-18 iulie a.c., în intervalul orar 12.30-14.00, poliţiştii Biroul Rutier Paşcani, Postului de Poliţie Mogoşeşti-Siret şi cei de proximitate au desfăşurat o serie de activităţi educativ-preventive în cadrul programului Taberei Muncel.

În prezenţa coordonatorului de tabără şi a celor 14 cadre didactice, au fost desfăşurate activităţi educativ-preventive împreună cu elevii participanţi la Tabăra de Matematică, activităţi ce au avut drept scop prevenirea şi combaterea victimizării minorilor, a faptelor contravenţionale sau penale săvârşite în rândul tinerilor pe timpul vacanţei de vară.

Cei prezenţi au fost informaţi cu privire la respectarea normelor de conduită socială şi prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă. Au fost prelucrate cauzele principale ale accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii, precum şi normele rutiere care reglementează comportamentul pietonilor în trafic.

De asemenea, au fost instruiţi şi 2 conducători auto cu privire la respectarea normelor rutiere privind transportul public de persoane.

La activităţi au participat 115 elevi, cu vârsta între 9 şi 17 ani şi 15 cadre didactice.

Comentarii

comentarii