Furnizarea apei potabile este întreruptă în municipiul Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă în municipiul Pașcani

În vederea remedierii unei avarii la conducta de aducțiune de 600 mm diametru care alimentează cu apă orașul Pașcani, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă miercuri 12 septembrie, în intervalul orar estimat 10.00 – 18.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani, în localitățile Moțca, Sodomeni, Lunca, Boșteni și Blăgești.
Avaria este localizată în localitatea Stolniceni Prăjescu și necesită o intervenție de remediere ce impune întreruperea furnizării apei potabile pentru consumatorii din Pașcani și zonele limitrofe. Ora estimată de finalizare a intervenției este 18.00, reluarea furnizării apei potabile fiind condiționată și de refacerea nivelului apei în rezervoare.
Menționăm că ApaVital nu a putut asigura interconectarea cu aducțiunea de Timișești, care în alte situații a asigurat continuitatea furnizării apei potabile, întrucât avaria a survenit dupa locul unde este realizată legătura.
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Comentarii

comentarii